افزایش سرعت ویندوز ۱۰

سلسله آموزش های سایت یونی لرن

ایا می خواهید سرعت ویندوز ۱۰ خود را بهبود ببخشید ؟ ما می توانیم با این مقاله شما را برای افزایش سرعت ویندوز کمک کنیم. این چند نکته شاید وقت کوتاهی از شما بگیرد ولی ویندوز و دستگاه شما را قدرتمند تر می کند و کمتر در معرض عملکرد های بیهوده ی سیستم و مسائل شبیه به ان می کند.

۱- غیر فعال کردن برنامه های در حال اجرا

یکی از دلایلی که ممکن است باعث کند شدن ویندوز شما شود این است که برنامه های زیادی در پشت صحنه ی کامپیوتر شما در حال اجرا هستند، برنامه هایی که شاید اصلا نیازی به ان ها ندارید و هرگز از ان ها استفاده نکردید و یا به ندرت از ان های استفاده کنید و کلا نقش اساسی بر روی زندگی شما ندارند. این برنامه ها باعث می شوند سرعت محاسبه و بارگزاری اطلاعات سیستم شما به میزان قابل توجهی پایین بیاید. این برنامه ها را غیر فعال کنید تا باعث افزایش سرعت ویندوز شود.
کار را با باز کردن Task Manager شزوع کنید. برای بازکردن Task Manager باید دکمه های زیر را همزمان فشار دهید:

[su_note note_color=”#fd5a3a” text_color=”#ffffff” radius=”15″]Ctrl-Shift-Esc[/su_note]

یا بر روی نوار پایینی ویندوز خود راست کلیک کنید.
در منویی که باز می شود بر روی Start Task Manager را بزنید تا این نرم افزار برای شما باز شود.

اگر پس از اجرا شدن نرم افزار هیچ دکمه یا جدولی ندیدید بر روی “More details” در پایین صفحه نمایشگرتان کلیک کنید. پس از ان تسک منجر بدون هیچ مشکلی اجرا می شود و جداول و دکمه ها ظاهر می شوند. به قسمت Startup  بروید. شما لیستی از اپلیکیشن ها و سرویس هارو می بینید که یا زمانی وارد ویندوز شدید فعال شدند یا شما به صورت دستی ان را فعال کردید (اپلیکیشن هایی رو که باز می کنید) این لیست شامل نام برنامه و نام توسعه دهنده ی ان است.

برای متوقف کردن یک برنامه یا سرویسی که بر روی جدول استارت اپ در حال اجراست، روی سرویس موردنظر خودتان بروید و راست کلیک کنید سپس  Disable را انتخاب کنید .یادتان باشد که برنامه به صورت کامل متوقف نمی شود و فقط مانع در راه اندازی این برنامه در جدول استارت اپ می شود. شما می توانید همیشه از این اپلیکیشن یا سرویس استفاده کنید. اگرهم یک روز تصمیم گرفتید تا برنامه یا سرویس را فعال کردید به جدول استارت اپ رفته و سرویس مورد نظر خود را Enable کنید .

افزایش سرعت ویندوز 10,ویندوز 10

۲- غیر فعال کردن سایه ها , انیمیشن ها و جلوه های بصری

ویندوز ۱۰ یک ویندوز متفاوت از نظر ظاهری با ویندوز های دیگر هستش چون در حالی که اصلا شباهتی به ویندوز های قبلی نداره خیلی شبیه ترکیب همه ی نسخه هاست. گرافیک، سایه ها، انیمیشن ها و جلوه های بصری به درستی در ویندوز ۱۰ پیاده سازی شده البته قابل ذکر است این یک مزیت برای این نسخه است زیرا که باعث زیبای ان شده است اما این امر فقط برای کامپیوتر های جدید قابل صدق است اما کامپیوتر های قدیمی در این امر به مشکل می خورند زیرا در تجزیه ی این همه منابع گرافیکی ناتوان هستند.

غیر فعال کردن این منابع بسیار ساده است.
در قسمت جستجو سیستم خودتون عبارت sysdm.cpl را تایپ کنید.
اینتر را بزنید تا System Properties dialog box برای شما باز شود.
بر روی تب Advanced  کلیک کنید و  روی دکمه یSettings در بخش Performance کلیک کنید.
این برای شما پنجره ی تنظیمات عملکرد ها را باز می کند (Performance Options).در این بخش شما یک لیست از انیمیشن و جلوه های ویژه متنوع را می بینید.

ویندوز 10

شما می توانید گزینه های مورد نظر خود را روشن یا خاموش کنید.

نکته

یادتون باشه زیاد وسواس به خرج ندهید این کار می تواند بیشترین تاثیر را بر روی حافظه ی سیستم شما داشته باشد.
گزینه هایی که حافظه ی زیادی از کامپیوتر شما می گیرند اینها هستند.

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#24880e”]

[/su_list]

در هر حال کار را ساده تر کنید و بر روی“Adjust for best performance” در بالای صفحه کلیک کنید و سپس بر روی OK کلیک کنید. بعد از ان کامپیوتر شما خاموش خواهد شد و شما بعد از ان می توانید اثرات این کار ببینید که چطور کامپیوتر شما متفاوت کار خواهد کرد.

[su_heading]روش پیشنهادی افزایش سرعت ویندوز ۱۰ :[/su_heading]

۳- راه اندازی رفع کننده ی مشکل ویندوز  (Windows troubleshooter)

ویندوز ۱۰ بسیار مفید و پرکاریرد است از این رو این ابزار، ابزاری است که می تواند مشکلات عملکردی ویندوز شما را پیدا کند و ان ها را حل کند، مشکلاتی که کمتر شناخته شده اند.
عبارت  troubleshooting را در قسمت جستجوی ویندوز تایپ کنید.
بر بر روی گزینه ی “Troubleshooting Control Panel” کلیک کنید.
بعد بر روی “Run maintenance tasks” در بخش System and Security کلیک کنید.
صفحه نمایش با عنوان “عیب یابی و کمک به جلوگیری از مشکلات کامپیوتر(“Troubleshoot and help prevent computer problems”) ظاهر خواهد شد. روی Next کلیک کنید. این ابزار فایل ها و شورت کات هایی رو که استفاده نمی کنید و هرگونه عملکرد و مسائل دیگر بر روی کامپیوتر شما را شناسایی می کند و به شما گزارش می دهد و سپس تعمیرشان را اغاز میکند. اگر هر پیغام دیگر امد بر روی OK کلیک کنید و نگران هیچ چیز دیگر نباشید.

ویندوز 10,Windows troubleshooter

[su_list icon=”icon: send-o” icon_color=”#f83f3f”]

[/su_list]

 

دیدگاهتان را بنویسید