آموزش Html و Css جلسه ی ۱

با عرض سلام به کاربران وب سایت یونی لرن با دوره ی اموزشی HTML دوره ی مقدماتی در خدمت شما دوستان عزیز هستیم .

[su_list icon=”icon: hand-o-down” icon_color=”#282828″]

[/su_list]
بنده بیژن یوسفی کارشناس نرم افزار در حدود بیست سال در حوزه آموزش فعالیت دارم و برنامه نویسی حرفه ای تدریس و برنامه نویسی میکنم بنده معتقدم که برای برنامه نویسی تحت وب باید اول دواصل وپایه ی HTML و CSS رابه خوبی یاد بگیرید چون هرچی بیشتر در این زمینه مهارت داشته باشید بهتر می توانید در محیط هایی مانند php و asp.net  کار کنید چون  هر کس بخواهد برنامه نویسی تحت وب را یاد بگیرد باید این دو مقوله را هرچه تمام تر کار کند .

شما با دو زبان Html و Css خواهید توانست سایت های استاتیک  طراحی کنید .سایت های استاتیک یعنی صفحات و محتوای ان تغییر نکند و دینامیک به معنای ان است که سایت پویا باشد و از سیستم های PHP و Asp و مدیریت محتوا نظیر وردپرس(Word Press) و جوملا (joomla) و اوپن کارت (Open Cart) و… استفاده شود .همانطور که گفته شد این دو Html و Css پایه و اساس دنیای طراحی وب می باشد و به شما یقین خواهیم داد که اگر این راه را به اتمام برسانید در پایان یک برنامه نویس حرفه ای خواهید شد .

مطلب بعدی این است که اگر می خواهید برنامه نویسی را پیشه کار خود قرار دهید بهتر می باشد که مطالب ذیل که چکیده مطالب مهم است را حتما بخوانید چون باید بدانید وخواهش می کنم از زیر خواندن فرار نکنید و با آرامش تمام مطالب را با فهمیدن و لمس کردن آن در ذهن خود بسپارید.

نکته بعدی این است که من درسهای مورد نظر از پایه شروع کردم وبه این باور هستم تمام کسانی که این مطالب را می خوانند تازه برنامه نویسی را شروع کرده اند.

 [su_list icon=”icon: th-list” icon_color=”#000000″]

[/su_list]

وب چیست؟

نکته : هر وب کار ماهر باید در باره کار خود  اطلاعات تئوری هر چند مقدار کم باید داشته باشه !

یک طراح وب باید بداند که وب به چه معنی است و اصطلاحات آن را بداند

[su_list icon=”icon: exclamation-circle” icon_color=”#d51a30″]

[/su_list]

وب (WEB)یک سیستم مبتنی بر سرویس دهنده/ سرویس گیرنده(Client/Server)  بر روی اینترنت است که با استفاده از ابزار ابرمتن(HyperText) و پیوند(Link) دادن اجزای اطلاعات به یکدیگر , دسترسی به منابع اطلاعاتی را تسهیل می کند.
وب از ابزار فوق رسانه ای(HyperMedia) که شامل فوق متن و چند رسانه ای(MultiMedia) است بهره می گیرد.
از طریق وب می توان اطلاعات را ارسال و یا دریافت نمود و متفاوت بودن سیستمهای سخت افزاری و نرم افزاری (سیستم عامل) مانع ایجاد ارتباط نمی گردد.

به بیان ساده تر اطلاعاتی که از طریق وب بر روی اینترنت قرار می گیرد میتواند شامل متن, صدا, تصویر, فیلم باشد. این عناصر با پیوندهایی که با استفاده از ویژگی زبان علامتگذاری ابر متن(HyperText Markup Language) که اختصارا (HTML) خوانده می شود در آنها ایجاد می گردد با یکدیگر مرتبط شده و کاربر را به وسیله اشاره گرها(Pointer) از اطلاعی به اطلاع دیگر راهنمایی میکند. کاربر با توجه به علاقه خود از اشاره گرهای موجود در متن برای یافتن صفحه مورد نظر استفاده می کند و یا ممکن است برای یافتن آن اطلاعات به نشانی دیگر در سیستم دیگری هدایت شود. هر عنصری که در صفحه وب وجود دارد مانند متن صدا , تصویر, فیلم, آدرسها و پست الکترونیکی قابلیت پیوند با منابع اطلاعاتی یا اشاره گرهای دیگر را دارد.

 

تاریخچه وب

 ظهور وب را می توان منشاء یکی مهمترین تحولات عصر حاضر در عرصه ارتباطات دانست.
سابقه اندیشه ایجاد صفحه هایی که به صورت فوق متنی ایجاد و خوانده شود متناسب به وانوار بوش (Vannevar Bush) است که در سال ۱۹۴۵ طی مقاله ای در ماهنامه آتلانتیک تحت عنوان “As we may think” به نگارش در آمد.
پس از ۴۵ سال تیم برنرز (TimBerners Lee) و روبرت کالیا (Robert Cailliau) در آزمایشگاه اروپایی فیزیک ذره ای (CERN) در ژنو سوئیس ، پروژه HTML را تهیه واندیشه خود را در نوشتاری تحت عنوان:

“World Wide Web:

Proposal for a Hypertext Projet”

و بر اجرای آن تأکیدکرد. در سال ۱۹۹۲ فعالیتهای آنان به ثمر نشست و پدیده جهانی وب متولد شد.
بلا فاصله مرورگرهای (Browser) مناسب وسازگار نیز تهیه شد که با  اقبال جهانی مواجه شد.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم !!!

جلسه بعدی در کمترین زمان آمده خواهد شد لطفا منتظر بمانید!!!

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید